رنگارنگ

طرز شستشوی چشم با چای : دستور شستن چای سیاه برای چشم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز شستشوی چشم با چای

کیسه‌های چای سرد هنگامی که روی صورت یا چشم‌ها اعمال می‌شود

به دلیل داشتن کافئین موجود در آن می‌تواند به رفع خستگی و کاهش پف و چربی کمک کند.

کیسه‌های چای را در یخچال نگهداری کنید و آن را روی چشم‌های پف کرده بگذارید تا تاثیر جادویی آن را ببینید!

کافئین موجود در چای سیاه باعث افزایش فشار داخل چشم می‌شود که ممکن است باعث ایجاد گلوکوم شود.

برای رفع عفونت چشم این مراحل را انجام دهید :

۱ .خیس کردن دو عدد چای سبز کیسه ای در آب گرم به مدت چند ثانیه

۲٫ خارج کردن کیسه ها از آب و گرفتن آب اضافی آن، سپس قرار دادن کیسه های چای سبز در یخچال

۳٫ شستشوی چشم با چای خنک

۴٫ قرار دادن کیسه های خنک چای سبز بر روی چشم به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه

۵٫ تکرار این مراحل به مدت ۳ بار در روز تا زمان برطرف شدن عفونت

البته می توان به جای چای سبز کیسه ای از چای سیاه کیسه ای نیز استفاده کرد.

آشنایی با دیگر خواص چای سیاه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چای سیاه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چای سیاه

یکی از پر استفاده ترین چای های دنیا چای سیاه می باشد ، چای سیاه از چای سبز گرفته شده و برگ های آن را خشک می کنند

و این امر باعث می شود تا طعم و رنگ چای تغییر کند. چای سیاه دارای خاصیت زیادی برای سلامت بدن می باشد

که از جمله آنها می توان به لاغری ، کنترل قند خون ، کلسترول و فشار خون بالا ،

سلامت قلب ، درمان بیماری آسم و کاهش استرس اشاره کرد.

بعد از آب، چای سیاه یکی از نوشیدنی‌های پر مصرف در جهان است.

خواص چای سیاه برای آرامش اعصاب

چای سیاه باعث ترشح هورمون کورتیزول شده که باعث جلوگیری از استرس در بدن می شود

و همچنین اسید آمینه ال تاتن موجود در این چای باعث آرامش اعصاب می شود.

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است.

واقعیت این است که هر دوی این صحبت‌ها درست است.

چای تا پیش از دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد

اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کمتر شده و خاصیت آرام‌بخشی آن بیشتر می‌شود.

پس از گذشت ۵ دقیقه از دم کشیدن چای، بیشتر کافئین چای خارج می‌شود.

خواص چای سیاه برای پیشگیری از سنگ کلیه

اگر چای سیاه رو روزانه مصرف کنید سنگ کلیه را تا هشت درصد کاهش می دهد.

بهتر است قبل از مصرف چای سیاه اگر به بیماری سنگ کلیه دچار هستید با پزشک خود مشورت کنید.

چای ۳۰ نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد

و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند ۱۵ درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

سلول‌های کلیه بیشترین تماس را با رادیکال‌های آزاد دارند و چای به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از سلامت کلیه محافظت می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای عملکرد کلیه را در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه بهبود می‌بخشند.

پلی فنل‌ها، آنتی اکسیدان‌هایی هستند که سلول‌های انسان را از آسیب محافظت می‌کنند.

چای دارای مقادیر کم سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا که بیماران مبتلا به بیماری کلیوی

در مرحله پایانی باید مصرف پتاسیم خود را محدود کنند، به این مسئله توجه داشته باشند.

چای سیاه برای کاهش فشار خون

طبق تحقیقات انجام شده توسط محققان مختلف اگر به صورت منظم چای سیاه را به مدت ۱ هفته مصرف کنید

فشار شما به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می کند.

خواص چای سیاه برای رفع بوی بد پا

چای سیاه از عرق کردن بیش از اندازه پا جلوگیری می کند آن هم به دلیل خواص ضدباکتریایی که است این چای دارد.

شما برای کاهش بوی بد پا می توانید چای سیاه را در آب جوش قرار داده و بعد از گذشت چند دقیقه پاهای خود را درون این آب خیس کنید.

چای سیاه برای افزایش گردش خون

چای سیاه مثل سایر نوشیدنی ها دارای کافئین می باشد اما کافئین موجود در این چای بدون افزایش تپش قلب باعث افزایش گردش خون در مغز می شود.

چای سیاه متابولیسم سیستم تنفسی را تحریک کرده و فعالیت قلب و کلیه را بهبود می بخشد.

خواص چای سیاه برای بهبود آسم

آسم یک بیماری تنفسی می باشد که به دلیل تورم مسیر هوا ایجاد می شود که باعث می شود تا دم و بازدم دشوار شود.

مردم چین اعتقاد دارند که نوشیدن چای سیاه و سبز برای آرام کردن درد آسم موثر است.

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که کافئین موجود در چای برای عملکرد ریه ها مفید است

و فلاونوئید موجود در چای برای درمان آسم موثر است.

خواص چای سیاه برای کاهش کلسترول

مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم چای سیاه باعث کاهش کلسترول بد خون تا ۱۱ درصد می شود

و از تشکیل پلاک در دیواره شریانی و حمله های قلبی پیشگیری می کند.

چای سیاه برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

تحقیات نشان می دهد که مصرف چای سیاه برای کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.

این ادعا هنوز به صورت قطعی ثابت نشده است اما تاثیر این چای بر روی مغز مشخص است.

خواص چای سیاه برای مناسب دیابتی ها

اگر چای سیاه را به صورت منظم میل کنید سطح قند خون ناشتا کم شده و برای کسانی که به دیابت نوع مبتلا هستند موثر است.

پلی فن ها باعث کاهش شاخص گلیسمی شده و کاتچین و تئوفلاوین موجود در چای سیاه حساسیت بدن نسبت به انسولین را افزایش می دهد.

چای در بدنسازی

پژوهش های علمی نشان داده که چای دارای خواص متعددی شامل افزایش چربی سوزی،

کاهش احتمال بروز برخی سرطان ها و حتی خواص ضد میکروبی است.

در حالی که مصرف چای سبز به شدت شیوع پیدا کرده (به ویژه بین کسانی که به فیزیک خود توجه می کنند،

چرا که چای سبز به چربی سوزی کمک می کند)، چای سبزهم چنان با خواص خاص خودش سعی دارد

جایگاهی میان مردم عادی پیدا کند. بدنسازان باید اثر چای سیاه روی کورتیزول را خیلی جدی بگیرند.

مقادیر زیادی از هورمون کاتابولیک کورتیزول می تواند تخریب عضلات را زیاد کند

و از اثرات آنابولیک تستسترون جلوگیری نماید و حتی ترشح تستسترون را در بدن متوقف کند.

در واقع دانشمندان از معیاری به نام نسبت تستسترون – کورتیزول استفاده می کنند

تا متوجه شوند یک ورزشکار چقدر آنابولیک و یا کاتابولیک است.

خبرخوب برای شما این است که با مصرف چای سیاه می توانید کورتیزول را کنترل کنید.

محققان دانشگاه «کالج لندن» تحقیقی ۶ هفته ای ترتیب دادند

که در آن ۷۵ مرد روزانه ۴ لیوان چای یا ۴ لیوان شبه چای نوشیدند.

شبه چای در واقع یک نوشیدنی حاوی کافئین بود که از لحاظ طعم مشابه چای بود

و البته محتوای چای از جمله کاتچین ها را نداشت.

در پایان تحقیق افراد به انجام چندین فعالیت خیلی پراسترس و سخت دعوت شدند

که باعث شد سطح کورتیزول، ضربان قلب، فشار خون و استرس شان بالا برود.

زمانی که دانشمندان سطح کورتیزول را ۵۰ دقیقه بعد از تست اندازه گیری کردند،

متوجه شدند گروهی که چای نوشیده بودند سطح کورتیزول شان حدود ۵۰ درصد کاهش یافت،

در حالی که گروه مصرف کننده شبه چای فقط ۲۵ درصد کاهش در کورتیزول را تجربه کردند.

معنای این چیست؟ زمانی که تمرین می کنید هورمون های آنابولیکی مثل تستسترون و هورمون رشد ترشح می شوند،

اما کورتیزول هم از جمله هورمون هایی است که در بدن آزاد می شود.

نوشیدن چای سیاه به طورمنظم می تواند به کاهش دادن سریع کورتیزول بعد از تمرین کمک کند

و بدن را آنابولیک تر حفظ کند و این درست همان حالتی است که بعد از تمرین می خواهید در آن قرار بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا