فواید و مضرات حلوا شکری و آشنایی با خواص درمانی و مضرات حلوا شکری

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فواید و مضرات حلوا شکری
در طب سنتی طبع کنجد گرم و تر است و طبع شکر گرم و خشک می باشد. بنابراین طبع حلوا شکری خوب گرم و تر است. سرکه، ترشیجات و آب لیمو ترش مصلح حلوا ارده هستند و مصرف آنها مضرات این ماده غذایی را برای افراد گرم مزاج کاهش میدهد. هر ۱۰۰ گرم حلوا ارده ۴۳۷ کالری دارد.
درصورتیکه حلوا ارده از کنجد تهیه شود، خواص فراوانی برای سلامتی دارد. برخی از خواص حلوا ارده عبارتند از: تقویت بدن کاهش اشتها کاهش کلسترول خون پیشگیری از پوکی استخوان درمان کم خونی و فقر آهن پیشگیری از سرطان پیشگیری از سردرد و حملات میگرنی
در صورتیکه پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن بر روی حلواارده بودید جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی آنها میباشد این ماده روغنی همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است. شما میتوانید قبل از مصرف آن را مخلوط نموده یا روغن آن را جدا نموده و بهعنوان روغن مایع مصرف نمایید ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود؛ بنابراین یخچال بهترین محل نگهداری ارده میباشد که میتواند تاریخ مصرف آن را تا یکسال افزایش دهد.
صرف حلوا شکری سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت بدن می شود. مصرف حلوا شکری سفتی و سختی و ورم های داخلی و خارجی را نرم می کند. حلوا شکری قاعده آور است و برای رفع بیماری ها ی رحم مفید است. حلوا شکری کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
اصولا ترکیباتی مثل حلوا شکری که بخش اعظم کالری آن از چربی و قندهای ساده تشکیل می شود، منطبق با نیازهای بدن نیست. این ترکیبات اگر چه کالری زیادی به بدن می رساند اما مواد مغذی کم تری را تامین می کنند. مهم ترین نکته ای که در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است.
حلوا ارده یکی از پر انرژیترین مواد غذایی است و خوردن آن در وعدههای غذایی به ویژه صبحانه شما را برای مدت طولانی سیر نگه میدارد. برای تهیه حلوا ارده کنجد ساییده شده را با شکر یا شیره مخلوط میکنند، هرچه میزان کنجد به کار رفته در این ماده غذایی بیشتر باشد، ارزش غذایی بیشتری دارد. حلوا ارده حاوی چربی و کالری زیادی است و زیاده روی در مصرف این ماده غذایی بدون شک باعث اضافه وزن خواهد شد.
اگر حلوا شکری واقعا از روغن کنجد تهیه شده باشد که سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است، می تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین کند، البته به شرطی که به خوبی فرآوری شده باشد و در حرارت مناسب تهیه شده و شرایط نگهداری آن ها نیز مناسب باشد.
کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا شکری مصرف نمایند. مصرف حلوا شکری کم خونی و کمبود آهن خون را رفع می کند بنابراین مصرف آن به زنان و دختران توصیه می شود. مصرف حلوا شکری سبب کم شدن دردهای استخوانی و مفاصل در افراد سرد مزاج می شود. مصرف روزانه حلوا شکری سبب برطرف کردن بی حسی، کرختی، فلج می شود.
افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است، حلوا ارده مصرف نمایند تا یبوست آنها برطرف گردد. مصرف ارده از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. مصرف میزان متناسب ارده سطح چربی خوب خون یا همان HDL را افزایش می دهد. ارده به علت دارا بودن کنجد و خواص آنتی اکسیدانی آن عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن محسوب می شود.
حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری نمود. تاریخ مصرف این خوراکی توسط کارشناسان بهداشتی شش ماه پس از تولید تعیین شده. بدیهی است در صورتیکه در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود مدت زمان بیشتری قابل استفادهاست.