رنگارنگ

اب کرفس را چگونه بگیریم و طرز صحیح آن و مصرف آن

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است

اب کرفس را چگونه بگیریم

روش اول

دسته ی کرفس را بر روی تخته خرد کن قرار داده و با استفاده از چاقوی تیز، پایین ساقه و برگ های بالای آن را جدا کنید. طرفداران آب کرفس بر این عقیده اند که نوشیدن آب کرفس در اول صبح و به صورت ناشتا، بسیار مفید است؛ البته هیچ تحقیقی در رابطه با درستی این اعتقاد وجود ندارد و همچنین بهتر است برای انجام این کار از کرفس ارگانیک استفاده کنید چرا که مواد ارگانیک عاری از هرگونه سموم دفع آفات یا سایر مواد شیمیایی هستند.

بعد از انجام برش ، ساقه های کرفس را با آب شستشو دهید تا هرگونه گرد و غبار و نا خالصی موجود در آن از بین برود.

ساقه های کرفس را درون لوله آبمیوه گیری قرار داده و به آن اندکی فشار بیاورید تا آب آن به خوبی گرفته شود.

بعد از اتمام کار، آب کرفس را فورا میل کنید و البته از آن جایی که آب کرفس به خودی خود خوشمزه نیست ، می ‎توانید آن را درون ظرفی داخل یخچال نگه داری کنید و تا ۲۴ ساعت بعد میل کنید.

روش دوم

دو دسته ساقه کرفس را در قطعاتی به اندازه ۲٫۵ سانتی متر برش دهید.

تکه های کرفس را درون ظرفی ریخته و زیر شیر آب نگه دارید و با دست قطعات را به جا کنید تا همه قطعات کرفس از هرگونه گردو غبار و ناخالصی، پاک شوند که این امر به ویژه در صورت استفاده از کرفس غیر ارگانیک، از اهمیت بالایی برخوردار است.

قطعات کرفس را پس از شستشو در مقدار اندک درون دستگاه مخلوط کن ریخته و آن را با سرعت متوسط روشن کنید و از ریختن تمام قطعات کرفس درون دستگاه به صورت یکباره خودداری کنید زیرا در این صورت خمیر یکدستی حاصل نخواهد شد.

در حین خرد شدن کرفس ها قطعات دیگر را کم کم به داخل مخلوط کن منتقل کنید تا همراه با سایر قطعات خرد شوند و در صورت بروز هرگونه مشکل در خرد کردن قطعات کرفس می ‎توانید مقداری آب به درون مخلوط کن بریزید تا به خرد شدن قطعات کرفس کمک کند.

ظرفی تهیه کرده و روی آن را با پارچه به صورت شل بپوشانید و مخلوط خمیری مانند کرفس را درون پارچه بریزید تا آب از آن جدا شده و به درون ظرف منتقل شود.

آب کرفس تهیه شده را فورا میل کنید و همچنین می‎توانید مقداری از آن را درون ظرفی در بسته درون یخچال نگه داری کرده و ظرف ۲۴ ساعت آن را میل کنید.

روش سوم

½ فنجان (۱۱۰ گرم) آناناس خرد شده را به قطعات کرفس اضافه کنید که آناناس باعث شیرین تر شدن آب کرفس و همچنین افزایش خواص معدنی و ویتامین های آن نیز خواهد شد.

به جای آناناس تازه همچنین می ‎توانید از قطعات خرد شده منجمد آناناس و یا آناناس کنسروی نیز استفاده کنید که در صورت استفاده از آناناس کنسروی، مقداری از آب موجود درون قوطی را به آب کرفس اضافه کنید تا طعم خوشایندی به آن ببخشد.

اضافه کردن ¼ فنجان (۵ گرم) نعناع تازه به آب کرفس به هضم سالم و راحت تر کمک می‎ کند . برگ های نعناع همچنین حس طراوت و تازگی خوبی به آب کرفس می ‎بخشند.

همچنین در صورت تمایل می ‎توانید مقداری آب لیمو به آب کرفس خود اضافه کنید و از خواص فراوان آن مانند ویتامین C بهره مند شوید که مقدار استفاده از لیمو ترش در آب کرفس بستگی به ضاعقه شما دارد.

اضافه کردن ۱ عدد سیب خرده شده به قطعات کرفس در حین مخلوط شدن ، آب میوه ای خوشمزه و خوشبو برای شما به ارمغان خواهد آورد که طعم سیب، باعث بهبود طعم کرفس نیز خواهد شد.

آشنایی با دیگر خواص آب کرفس

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب کرفس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

ماندگاری آب کرفس

توجه داشته باشید که بهترین زمان برای مصرف آب کرفس بلافاصله بعد از آب گیری است.

برای نگهداری در یخچال در شیشه تمیز و خشک و در بسته در یخچال نگهداری کنید.

اگر ظرف کثیف نباشد و چیزی به ان ورود نکند در بهترین شرایط شما می توانید آب کرفس را به مدت یک روز تمام در یخچال نگهداری کنید.

برای خوش طعم شدن اب کرفس

برای خوش طعم شدن اب کرفس می تواند از آب لیمو ترش استفاده کنید و یا از سیب و هویج برای بهبود طعم و مزه آن استفاده کنید.

خواص اب کرفس در شب

خوردن آب کرفس قبل از خواب باعث از بین رفتن و آب شدن چربی های شکمی می شود.

برای درمان بی خوابی قبل از خواب حتما آب کرفس بخورید.

خواص آب کرفس برای عمل بینی

در علم روز جراحی پلاستیک استفاده از آب کرفس برای کاهش ورم و یا رفع کبودی رد شده است ولی استفاده از آن منعی ندارد.

خواص آب کرفس برای ریه

یکی از بهترین درمان در طب سنتی برای پاکسازی ریه استفاده از کرفس و آب کرفس در رژیم غذایی است.

خواص آب کرفس و گریپ فروت

باعث کاهش قند خون شده و برای مبتلایان به بیماری دیابت مفید هستند.

دارای خاصیت چربی سوزی است و برای لاغری به شدت توصیه می شود.

خواص آب کرفس و خیار

یکی از بهترین درمان ها در طب سنتی استفاده از مخلوط آب کرفس و خیار است.

چرا که متابولیسم بدن شما را بالا می برد و بسیار کم کالری است و تا مدت زیادی به دلیل داشتن فیبر شما را سیر نگه می دارد.

برای سلامتی کلی بدن و دفع سموم نیز مفید است و تاثیر زیادی روی پوست شما می گذارد.

خواص آب کرفس و زنجبیل

مصرف همزمان آب کرفس و زنجبیل برای لاغری بسیار مفید است.

چرا که آب کرفس بسیار کم کالری است و شما را سیر نگه می دارد و زنجبیل با خاصیت چربی سوزی خود چربی های شما را آب می کند.

آب کرفس در دوران قاعدگی

خوشبختانه تحقیقات علمی نشان می دهد که ترکیبات موجود در آب کرفس می توانند با نشانه های قاعدگی مانند نفخ، سردرد، و درد در ناحیه شکم مقابله کنند.

ماده شیمیایی گیاهی آنتول موجود در آب کرفس به مقابله با گرگرفتگی که می تواند در دوران قاعدگی رخ دهد، کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا