برای پخت سریع لپه قیمه چه باید کرد : ترفند پختن لپه ناپز
مدت زمان: حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۸ ساعت لپه را در آب ولرم خیس کنید. در این مدت چند بار آب لپه را عوض کنید.
جوشاندن: پس از خیساندن، لپه را با آب تازه بجوشانید. کف روی آب را بگیرید و دور بریزید.
استفاده از زودپز:
اگر زودپز دارید، لپه را به همراه مقداری آب در زودپز بپزید. این روش زمان پخت را به شدت کاهش میدهد.
افزودن کمی جوش شیرین:
در حین پخت لپه، میتوانید کمی جوش شیرین (نصف قاشق چایخوری برای هر پیمانه لپه) به آن اضافه کنید. جوش شیرین به نرم شدن سریعتر لپه کمک میکند.
نکات مهم:
نمک: نمک را در انتهای پخت به لپه اضافه کنید. افزودن نمک در ابتدای پخت باعث دیرپز شدن لپه میشود.
پیاز: اضافه کردن یک پیاز کوچک به لپه در حال پخت میتواند به خوشطعمتر شدن و زودتر پخته شدن آن کمک کند.
چیکار کنم لپه زود بپزه
اگر لپه قیمه نپخت چه کنیم
ادامه پخت: در صورتی که لپه هنوز کمی سفت است، میتوانید به پخت آن ادامه دهید تا نرم شود.
اضافه کردن آب جوش: اگر آب لپه کم شده است، میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید بیشتر بپزد.
استفاده از زودپز (در صورت امکان): اگر زمان کافی ندارید، میتوانید لپه را به زودپز منتقل کنید و در مدت زمان کوتاهی آن را بپزید.
جوش شیرین برای پخت لپه
ترفند پختن لپه ناپز
علت نپختن لپه در خورش قیمه
طرز پخت لپه برای قیمه
لپه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.
لپه خیس خورده را با آب، کمی روغن و زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا لپه به مدت حدود ۱ تا ۱٫۵ ساعت بپزد و نرم شود.
در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید و اجازه دهید لپه کمی دیگر بپزد تا جا بیفتد.